Foto's met een verhaal

Hier vind je informatie over mijn werkwijze en mijn tarieven

mijn werkwijze

Als je mij vraagt om foto's te maken van jouw bedrijf, jullie bruiloft, je opa's verjaardag of wat je maar hebt verzonnen, dan kom ik niet gewoon even opdraven met mijn camera. Natuurlijk, uiteindelijk is dat het doel. Maar voor het zover is, wil ik je leren kennen. Ik wil weten wat je drijft, wat je graag doet op je vrije dag, hoe jullie elkaar hebben leren kennen, wat je verwacht van de foto's. Ik hoop dat je me een foto stuurt als je de perfecte jurk (pak/jumpsuit/rok) hebt gevonden, zodat we ons samen kunnen verheugen op de dag dat je erin zult stralen. Want als we elkaar straks zo goed kennen, kan ik jouw verhaal nog beter vastleggen.

Dit is de basis van een samenwerking met mij. Dus weet waar je aan begint. Maar weet ook dat dit de prachtige foto's oplevert waar je op hoopt. Geen perfecte foto's, maar foto's van hoe het was. Met de wind in je haar, zand tussen je tenen en pure emoties op je gezicht. Kortom, foto's die laten zien wie jij bent.

Doe je van het idee alleen al een (inwendig) vreugdedansje? Dan verheug ik me op onze kennismaking. Ik weet zeker dat we samen iets moois gaan neerzetten.

Prijskaart

DE BASIS

€375

01

Een eenvoudige fotosessie van een ruim uur op een locatie naar keuze.

Na afloop krijg je minimaal 40 foto's nabewerkt in kleur én zwart-wit.

De foto's worden digitaal geleverd. Ook krijg je een klein fotoboekje van 15x15cm waarvoor je jouw favoriete foto's mag uitkiezen.

€250

EXTRA UREN

02

Als je naar meerdere locaties wilt, iets te vieren hebt of je bruiloft door mij wilt laten fotograferen heb je aan een uur niet genoeg. Voor ieder uur bovenop de basis reken ik dit uurtarief. Natuurlijk krijg je dan nog meer foto's en vanaf drie uur een luxe minialbum in plaats van een klein fotoboekje.

VANAF €900

BEELDBANK

03

Wil je regelmatig nieuwe foto's, dan is een beeldbank iets voor jou. We spreken drie keer per jaar af voor een fotosessie (of vaker, net wat je wilt) en als bedankje krijg je een leuke korting op de laatste sessie. De foto's worden digitaal geleverd en aan het einde van het jaar krijg je een luxe minialbum.

€175

MINISESSIE

04

Een korte fotosessie van ongeveer 20 minuten. Voor als je genoeg hebt aan 10 foto's, eerst eens wilt kijken hoe het is om bij mij voor de camera te staan, of om cadeau te geven. Een minisessie vindt altijd plaats in Utrecht, tenzij je minimaal twee anderen weet die hetzelfde dagdeel een minisessie boeken.

Overtuigd?

Boek je fotosessie

Heb je nog vragen?

Hieronder vind je een aantal antwoorden

02.

01.

Reken je reiskosten?

Waarom bied je geen pakketten aan?

In principe niet, maar er zijn een aantal situaties waarin ik wel een vergoeding vraag. Als dat op jouw opdracht van toepassing is, zal ik dat altijd vooraf aangeven. Je komt dus niet achteraf voor onaangename verrassingen te staan.

Fotografie is maatwerk, dus ik vind het een beetje gek om iets aan te bieden dat zo generiek is dat het eigenlijk niemand past. Op deze manier heb je de vrijheid om zelf een pakket samen te stellen dat precies aansluit bij jouw wensen.

04.

03.

Wat als ik geen fotoboekje wil?

Zijn de extra uren altijd een heel uur?

Dat is geen enkel probleem. Je hebt dan drie mogelijkheden: 1. je geeft het aan iemand cadeau, 2. een kleine korting op een luxe album, of 3. helemaal geen boekje. Bij de laatste optie wordt de prijs iets hoger vanwege een ander BTW-tarief.

Nee hoor, je mag ook een half uur extra afnemen. Door het zo weer te geven, hoop ik misverstanden te voorkomen over mijn tarief. En het is voor jou makkelijker rekenen. Je start altijd met het basispakket en voegt daar een aantal uur aan toe.