trouwfotograaf

uit utrecht

For couples who prefer to do things their way

Ik ben Hester

en ik geloof niet in de perfecte bruiloft

Dat wil zeggen: een one size fits all trouwconcept. Maar ik geloof wel in de perfecte bruiloft voor jullie twee. Of dat nu een elopement is of een groot feest met iedereen om wie jullie geven. Dicht bij huis of aan de andere kant van de wereld. Jullie doen wat jullie maar willen en ik ben er bij om alles vast te leggen: van de grote en belangrijke momenten tot het kleine en ongeziene.

Mijn stijl van trouwfotografie kun je omschrijven als documentair. Ik leg jullie trouwdag vast zoals het is. Zo ben je er zeker van dat jullie trouwalbum een kleine tijdcapsule wordt van deze bijzondere dag.

Hoe werkt dit?

3. Capture

2. Create

1. Connect

Op de dag zelf ben ik aanwezig om alle belangrijke en ogenschijnlijk minder belangrijke momenten te fotograferen. En natuurlijk leg ik jullie op je mooist vast.

In de aanloop naar jullie trouwdag, help ik jullie om deze bijzondere dag zo persoonlijk mogelijk te maken.

Voordat we besluiten om dit samen te doen, nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Een van de belangrijkste dingen is namelijk dat we bij elkaar passen.

Let’s capture your perfect wedding

Full day coverage

10 uur trouwfotografie

Als ik het hele verhaal van jullie trouwdag mag vastleggen, is dit het juiste pakket. Van de voorbereidingen tot het begin van het feest. Of een wandeling bij zonsopgang, gevolgd door een ceremonie en een picknick in de bergen. Maak het zo gek als je wilt en het past waarschijnlijk in tien uur.

Inclusief

10 uur fotografie

Een online galerij

Minimaal 300 foto's

Een luxe mini album

BTW

Vanaf €2875

Half day coverage

Inclusief

6 uur fotografie

Een online galerij

Minimaal 180 foto's

Een luxe mini album

BTW

6 uur trouwfotografie

Als jullie een compacte bruiloft voor ogen hebben, is dit pakket voor jullie. Maar vergis je niet: er kan een hoop gebeuren in zes uur. Een middag gevuld met familie en vrienden, of juist samen op avontuur op jullie lievelingsplek.

Vanaf €1875

Optional

All the extras

Een trouwdag is niet one size fits all, dus ik vind het een beetje gek om vaste pakketten aan te bieden. Voeg extra uren fotografie toe, reiskosten naar jullie droombestemming, extra pagina's aan jullie mini album, een volledige album upgrade, afdrukken voor aan de muur. Het is jullie feest, dus jullie keuze.

Add-on

Extra uren fotografie

Reiskosten naar het buitenland

Albumpagina's

Een luxe album

Afdrukken voor aan de muur

Informeer nu

Raw and honest

love stories.

Let's get started

Ready to capture yours?