trouwfotograaf Utrecht

For couples who prefer to do things their way

Ik ben Hester

Trouwfotograaf uit Utrecht

Ik vertel jullie verhaal. Zoals het is.

Foto's die je het gevoel geven dat je er weer bent, daar op die bijzondere dag, omringt door je lievelingsmensen. Foto's van de belangrijke momenten, maar meer nog van alles wat daartussen gebeurde. Onopvallend vastgelegd. Als herinnering voor later. Zodat jullie straks een album vol foto's hebben waar jullie een klein beetje verliefd op zijn.

Trouwen is fantastisch! Dus van harte gefeliciteerd met jullie verloving. Aangezien jullie zoeken naar een trouwfotograaf in Utrecht, gaat jullie bruiloft waarschijnlijk hier in de buurt plaatsvinden. Een goede keuze, want Utrecht is een prachtige stad én provincie. Maar ook als jullie een andere locatie in gedachten hebben, zitten jullie hier goed. Ik reis namelijk graag mee naar jullie droombestemming. Of dat nu in ons mooie land is of ergens anders op de wereld.

Trouwfotograaf

in Utrecht

trouwfotograaf Utrecht

Een van mijn favoriete foto's

Ik geloof dat je foto's moet voelen. Dat je naar mijn werk kijkt en inwendig een vreugdedansje doet, omdat je niet kunt wachten om samen met mij iets moois neer te zetten.

Mijn hele portfolio bekijk je hier

In de aanloop naar de bruiloft komt er van alles op jullie af. En veel van de dingen waar je tegenaan loopt zijn waarschijnlijk nieuw, want hoe vaak organiseer je nu een bruiloft? Eén van de vele keuzes die jullie moeten maken, is welke trouwfotograaf uit Utrecht jullie op je bruiloft willen hebben. En dat is niet zo makkelijk als het klinkt. Ja, natuurlijk, er zijn er meer dan genoeg te vinden, maar niet iedere trouwfotograaf is de juiste voor jullie. Dus hoe begin je aan deze zoektocht? Het kan heel eenvoudig zijn: je komt toevallig het werk van een trouwfotograaf uit Utrecht tegen en wordt op slag verliefd. En dat is ok. Je hoeft het niet moeilijker te maken dan het is. Maar misschien kost het wat meer moeite. Laat me je dan een eindje op weg helpen.

Een goed begin is met elkaar bespreken hoe jullie je bruiloft voor je zien. Zodra jullie daar een beeld van hebben, kun je daar een trouwfotograaf bij zoeken. Iedere fotograaf heeft namelijk een eigen stijl. En we werken graag met bruidsparen die daar bij passen. Als jullie voor mij kiezen als jullie fotograaf uit Utrecht, is het handig om dit vast te weten: ik kom niet zomaar even opdraven met mijn camera. Om de mooie foto's te krijgen waar je op hoopt, moeten jullie dit zien als een samenwerking. Van het eerste contact totdat jullie je trouwalbum in handen hebben, neem ik de tijd om jullie te leren kennen en met jullie mee te denken.

Mijn werkwijze is haast journalistiek: ik leg jullie bruiloft namelijk vast zoals de dag is. Dat betekent dat ik weinig aanwijzingen geef, niet zoveel doe met tijdschema's (daar zijn ceremoniemeesters voor) en ik niet enthousiast word van stijve groepsfoto's. Dus als jullie een uur willen uittrekken voor groepsfoto's, strak geposeerd willen worden en een fotograaf zoeken die de tijd in de gaten houdt, dan ben je bij mij niet aan het juiste adres - voor jullie is er echt een beter geschikte trouwfotograaf in Utrecht te vinden. Maar als je portretten wilt die laten zien wie jullie samen zijn, foto's die jullie weer laten voelen hoe jullie trouwdag was en een fotograaf bij wie je je op je gemak voelt, laten we dan eens praten.

Nog één laatste opmerking voordat je door mijn portfolio gaat bladeren: ik vind het fijn om zo vroeg mogelijk in het proces betrokken te worden. Ja, je mag me al mailen voordat jullie een datum hebben. Ik denk namelijk graag met jullie mee over de invulling van jullie dag. Van locaties, tot dagindeling en leveranciers, niets is te gek.

Ben ik de juiste trouwfotograaf uit Utrecht voor jullie bruiloft?

Ik kijk uit naar jullie mail,

Hester

trouwfotograaf Utrecht

Raw and honest

love stories.

Let's get started

Ready to capture yours?