Studio

Een fijne ruimte om gewoon even te zijn, je gedachten te verzetten, vragen te stellen, bevraagd te worden, jezelf vast te laten leggen op beeld, een workshop te volgen of een dag te werken aan je bedrijf. Het kan en mag allemaal in mijn studio.

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende activiteiten. Soms met een door mij bepaalde datum, maar soms is de keuze aan jou. Kijk rustig rond en hopelijk zie ik je binnenkort in mijn studio in Utrecht.

Workshops

Uit je hoofd naar je handen. Omdat het soms fijn is om te doen in plaats van erover te lezen. Om mee te kijken met iemand die het anders doet dan jij. Of om iets helemaal nieuws te leren. De thema's waar ik me op richt zijn portret-, lifestyle- en foodfotografie. Voorlopig alleen op aanvraag. Neem contact op via het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Find Out More

Fotosessies

Als fotograaf werk ik veel op locatie en bij mijn klanten thuis. Maar het kan ook fijn zijn om ergens naartoe te gaan om je te laten fotograferen. Mijn studio heeft het hele jaar door prachtig daglicht, dus wees welkom om hier mooie portretten van jezelf te laten maken. Op mijn pagina over portretfotografie vertel ik je meer over het soort foto's dat ik maak. Ik hoop je snel te zien.

Boek jouw fotosessie

Voor ondernemers

Het leuke aan ondernemer zijn, is dat je heel veel zelf mag bepalen. Wat voor werk je doet, met wie je werkt en op welke voorwaarden. Maar soms is het fijn als er een paar vreemde ogen meekijkt. Of je nu aan het begin staat, al langer bezig bent, wilt kijken naar het geheel of een nieuw plan wilt uitdenken, ik ben graag jouw klankbord. Van harte welkom in mijn studio in Utrecht.

Binnenkort meer info

Find Out More