Geen geposeerd gedoe, maar foto's waarop je staat zoals je bent.

Portretfotografie

Het is makkelijker dan ooit om foto's te maken en te delen. Maar nu wil je net dat beetje meer. Benieuwd hoe een samenwerking met mij eruit ziet? Kijk dan verder op deze pagina. En heb je vragen? Ik beantwoord ze graag.

Liefde

Love shoot, couple session, engagement session, anniversary session - allemaal labels voor een fotosessie waar we geen goede Nederlandse naam voor hebben. Maar ach, daar maken we ons niet druk om. Het gaat erom jullie liefde voor elkaar vast te leggen. En daarvoor hoef je echt niet te wachten tot een speciale gelegenheid. Dat jullie van elkaar houden is al reden genoeg.

Inclusief:

Voorbereiding en tips

1 uur fotografie

een Privé online galerij

Een fotoboekje

Prijzen vanaf

€375

Ja, dit willen we

Zwanger & Familie

Dagen zijn lang, maar jaren zijn kort. Voor je het weet zijn ze te groot en stoer om nog stevig mee te knuffelen. Dus laten we deze bijzondere periode vastleggen als herinnering voor later. Als een kleine tijdcapsule van jullie leven nu.

Spelletjes spelen, voeden, schommelen in de speeltuin, koekjes bakken, voorlezen, kijken hoe jouw kindje in je armen in slaap valt. Ik kan niet wachten.

Inclusief:

Voorbereiding en tips

1 uur fotografie

Een privé online galerij

Een fotoboekje

Prijzen vanaf

€375

Dit is iets voor ons

Persoonlijk

Foto's om met een zachte blik naar jezelf te leren kijken. Omdat je goed bent zoals je bent. Nu. En niet pas als je (een willekeurig complex) hebt overwonnen. Je hoeft niet dunner, minder grijs, gespierder voordat je mooie foto's van jezelf mag hebben.

En ook als je het nu nog niet zo voelt, geloof me, over een tijdje ben je blij dat je de sprong in het diepe hebt gewaagd.

Inclusief:

Voorbereiding en tips

1,5 uur fotografie

Een privé online galerij

Een fotoboekje

Prijzen vanaf

€500

Ik ben overtuigd

Zakelijk

Persoonlijke beelden die het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Om met de wereld te delen, maar ook voor jezelf. Want hoe gaaf is het om mooie foto's te hebben van jezelf terwijl je datgene doet waar je ooit alleen maar van droomde?

Denk aan portretten, een inkijkje in jouw werkdag en stillevens om jouw website en social media van mooi beeldmateriaal te voorzien.

Inclusief:

Voorbereiding en tips

3 uur fotografie

Een privé online galerij

Een fotoboekje

Prijzen vanaf

€875

Laten we samenwerken

Mijn werkwijze

Enthousiast over wat je hebt gezien?

Laten we dan een mooi plan uitdenken voor jouw fotosessie.