portretfotograaf

uit utrecht

For those who want to capture life as it is

Ik ben Hester

en ik pak fotografie net wat anders aan

Laten we eerlijk zijn: professionele portretfotografie is een luxe product. Dus waarom zou je, als je dan besluit te investeren in die prachtige foto's waar je al een tijdje van droomt, door het proces hollen? Ik heb het van beide zijden van de camera meegemaakt, maar ik realiseerde me dat mijn favoriete portretsessies één ding gemeen hebben: tijd. Tijd om elkaar te leren kennen, ideeën vorm te laten krijgen en, als we aan de slag gaan, de dingen gewoon te laten gebeuren. Dit is dus waar een fotosessie met mij om draait: nieuwe herinneringen, goede gesprekken en foto's waar je een klein beetje verliefd op werd.

Hoe werkt dit?

3. Capture

2. Create

1. Connect

Op de dag van de fotosessie beginnen we met een kop thee of een korte wandeling. Zo kom je rustig in de juiste stemming. En natuurlijk zorg ik ervoor dat je er op je best uitziet.

Samen bedenken we welk verhaal je met jouw foto's wilt vertellen. Vervolgens gaan we op zoek naar locaties en kleding die daarbij passen, zodat je straks foto's hebt die laten zien wie jij bent.

Voordat we besluiten om dit samen te doen, nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Een van de belangrijkste dingen is namelijk dat we bij elkaar passen.

Let’s tell your story

Personal portraits

Levertijd: 3 - 5 Weken

Foto's om met een zachte blik naar jezelf te leren kijken. Omdat je goed bent zoals je bent. Nu. En niet pas als je (een willekeurig complex) hebt overwonnen. Je hoeft niet dunner, minder grijs, gespierder voordat je mooi foto's van jezelf mag hebben.

En ook als het nu nog niet zo voelt, geloof me, over een tijdje ben je blij dat je de sprong in het diepe hebt gewaagd.

Inclusief

2 uur fotografie

Een online galerij

Minimaal 40 foto's

Een mini album

BTW

Vanaf €575

Love & family sessions

Inclusief

2 uur fotografie

Een online galerij

Minimaal 40 foto's

Een mini album

BTW

Levertijd: 4 - 6 Weken

Dagen zijn lang, maar jaren zijn kort. Voor je het weet, zijn jullie samen oud geworden. Dus laten we jullie leven nu vastleggen, gewoon zoals het is. Thuis of op je favoriete plek. Jullie samen of met de hele familie. Als herinnering voor later.

Vanaf €650

Brand photography

Levertijd: 2 - 3 Weken

Inclusief

Persoonlijke beelden die het verhaal van jouw bedrijf vertellen. Om met de wereld te delen, maar ook voor jezelf. Want hoe gaaf is het om mooie foto's te hebben van jezelf terwijl je doet waar je ooit alleen maar van droomde?

Denk een portretten, een inkijkje in jouw werkdag en stillevens om jouw website en social media van mooi beeldmateriaal te voorzien.

2 uur fotografie

Een online galerij

Minimaal 40 foto's

Een licentie voor online gebruik

Een printlicentie voor 2 foto's

Een koffietafelboek

EX BTW

Vanaf €575

Little timecapsules

of the moments in-between

Let's get started

Ready to create yours?