portretfotograaf Utrecht

For those who want to capture life as it is

Ik ben Hester

portretfotograaf uit Utrecht

Ik vertel jouw verhaal. Zoals het is.

Met veel liefde fotografeer ik levensverhalen. Niet perfect, maar gewoon zoals het is. Mooie portretten als cadeau aan jezelf. Persoonlijke beelden die het verhaal van jouw bedrijf vertellen, zodat je het met de wereld kunt delen. Een klein verslag van jullie liefde. Om dit moment even stil te zetten, zodat je het later kunt herbeleven.

Je wilt mooie foto's. Zomaar. Om een bijzonder moment vast te leggen. Of omdat je beelden nodig hebt om je bedrijf zichtbaarder te maken. Aangezien je zoekt naar een portretfotograaf in Utrecht, wil je waarschijnlijk hier in de buurt foto's laten maken. Een goede keuze, want Utrecht is een prachtige stad én provincie. Maar ook als je een andere plek in gedachten hebt, zit je hier goed. Ik werk namelijk graag op locatie. Of dat nu in ons mooie land is of ergens anders op de wereld.

Portretfotograaf

in Utrecht

Een van mijn favoriete foto's

Ik geloof dat je foto's moet voelen. Dat je naar mijn werk kijkt en inwendig een vreugdedansje doet, omdat je niet kunt wachten om samen met mij iets moois neer te zetten.

Mijn hele portfolio bekijk je hier

Er zijn ontelbaar redenen te bedenken waarom je op zoek bent naar een portretfotograaf in Utrecht. Om er een paar te noemen: je wilt mooie foto's van jezelf, met je gezin of voor je bedrijf. Hoe je hier ook terecht bent gekomen: ik help je graag om de mooie beelden te maken waar je op hoopt. Op mijn website vind je meer informatie over de verschillende soorten foto's die ik maak. Dus ik hoop dat je de tijd neemt om rond te kijken. En vind je jouw idee er nog niet precies tussen, maar spreekt mijn stijl van portretfotografie je wel aan? Neem ook dan contact op. Ik weet zeker dat we samen iets moois kunnen neerzetten.

In je zoektocht naar een portretfotograaf in Utrecht, kom je waarschijnlijk heel veel verschillende fotografen tegen. Maar laat me je dit vast vertellen: niet iedere fotograaf is de juiste voor jou. Dus hoe maak je een keuze? Het kan heel eenvoudig zijn: je komt toevallig het werk van een portretfotograaf uit Utrecht tegen en wordt op slag verliefd. En dat is ok. Je hoeft het namelijk niet moeilijker te maken dan het is. Maar wat als je er niet meteen uitkomt? Laat me je dan een eindje op weg helpen.

Een goed begin is om na te denken over het soort foto's dat je graag wilt. Hoe zie je jouw foto's voor je? Waar wil je foto's van? En waarom? Wat vind je belangrijk? En waar geef je minder om? Welke sfeer wil je neerzetten? Als je daar een idee van hebt, kun je een fotograaf in Utrecht zoeken die daarbij past. We hebben namelijk allemaal een eigen stijl. En we werken graag met mensen die daar enthousiast van worden. Als je voor mij kiest als jouw portretfotograaf in Utrecht, is het handig om dit vast te weten: mijn manier van werken is heel persoonlijk. Dat betekent dat ik voor de fotosessie uitgebreid de tijd neem om je te leren kennen. Het komt meer dan eens voor dat ik twee uur lang met klanten praat over van alles en nog wat. En in dat gesprek ontstaat vanzelf het plan voor jouw fotosessie. Ik wil namelijk samen met jou foto's maken waarin jij jezelf herkent. En dat gaat niet als ik even met mijn camera kom opdraven. Aan de hand van dit gesprek zet ik samen met jou een raamwerk op voor de fotosessie: wat gaan we doen, wanneer en waar. Maar we leggen de precieze details niet van tevoren vast. De mooiste foto's ontstaan namelijk in het moment. Als je dus de hele sessie tot op de minuut gepland wilt en een waslijst aan must-have foto's hebt, dan ben je bij mij niet aan het goede adres. Maar als je portretten wilt die laten zien wie jij bent, foto's die je laten voelen hoe het tijdens de fotosessie was en een fotograaf bij wie je je op je gemak voelt, laten we dan eens praten.

Ben ik de juiste portretfotograaf

in Utrecht voor jou?

Ik kijk uit naar je mail,

Hester

Little timecapsules

of the moments in-between

Let's get started

Ready to create yours?