Pluktuin

Aan de rand van Utrecht vind je mijn tuin van tweehonderdvijftig vierkante meter. Een groot deel van het jaar ben ik hier meerdere keren per week. In het voorjaar om de tuin voor te bereiden op de terugkomst van alle vaste planten, in de zomer en het vroege najaar om te genieten van de prachtige bloemen, boeken te lezen, foto's te maken én om de tuin te redden van het vele onkruid. En zo nu en dan om één van mijn studio-activiteiten naar de openlucht te verplaatsen. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende mogelijkheden om een keer langs te komen.

Unstuck Workshop

Op mijn ideale zomerdag sta ik op, pak ik een goed gevulde tas en stap ik op mijn fiets naar de tuin. Daar rommel ik de hele dag wat aan en als ik er zat van ben, stap ik weer op mijn fiets naar huis. Dat is de basis van de Unstuck Workshop: een hele dag waarop je niets hoeft, maar ook waarop alles mag. Maakt dit je nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

Binnenkort meer info

Find Out More

Fotosessies

In de zomer en vroege herfst is mijn tuin een perfecte plek om mooie portretten van jezelf te laten maken. Met een boek op een kleedje in het gras of juist omringt door een zee van bloemen. Op de pagina over portretfotografie vertel ik je meer over het soort foto's dat ik maak. Ben je geïnteresseerd in een fotosessie in mijn tuin? Neem dan contact op via het contactformulier.

Boek jouw fotosessie

Tuinochtenden

Je gedachten verzetten met je handen in de grond, een goed gesprek of gewoon even zijn. Een tuinierclubje, maar dan anders. Het gaat namelijk niet om het werk, maar de tijd die je maakt voor jezelf. Iedere week, eenmalig of eens in de zoveel tijd. Weer of geen weer. Ik zorg voor thee en koekjes, jij brengt een regenjas en een paar handschoenen mee. En wat je precies gaat doen, dat zien we dan wel.

Binnenkort meer info

Find Out More

In de tuin

Not Found.


We couldn't find what you were looking for.


Check out Our Home Page