Brand portraits for Studio Plafondeling

Studio Plafondeling

Op een dag, tegen het einde van de maart, kwam Yleana naar mijn Studio in Utrecht. Ze bracht een koffer vol outfits mee, een stoomreiniger om de kreukels uit haar kleding te stomen, haar favoriete schoenen en een kleine collectie sieraden — het doel van deze ochtend: portretten voor haar nieuwe onderneming.

In een ochtend maakten we een serie portretten die het opgewekte karakter van Yleana laten zien. En we ontdekten ook een meer kwetsbare kant toen we ons waagden aan een korte boudoirsessie.

Booking & Availability

My Style & Approach

Now Booking for 2023 & 2024

Als ik mijn fotografiestijl met één woord zou omschrijven, dan is het 'documentair'. Waarom? Omdat ik het liefst vastleg wat er gebeurt. Natuurlijk begeleid ik je tijdens het hele proces, van de voorbereidingen tot het ontwerpen van jouw album. Maar jij bent degene die bepaalt welk verhaal we gaan vertellen en op welke manier we dat vastleggen.

Wat is het beste moment om contact op te nemen? Dat hangt er vanaf. Als je een datum hebt en echt met mij wilt werken, zo snel mogelijk. En als we naar het buitenland gaan, hoe eerder hoe beter. Maar als je plannen flexibel zijn en dicht bij waar ik woon, kunnen we meestal binnen twee weken een fotosessie inplannen. Dus het is aan jou.