Hoi, ik ben Hester

EEN STADSMENS MET EEN GROTE LIEFDE VOOR RUIGE NATUUR

Vastgeplakt aan mijn camera, gelukkigst in een tent en enthousiast tuinvrouw.

fijne manier gedwongen om steeds goed om me heen te blijven kijken. Ik zie dan ook regelmatig dingen die een ander niet waren opgevallen. Verder ben ik niet zo van iets doen "omdat het zo hoort". Voor iedere fotosessie neem ik ruim de tijd om met jou door te spreken wat je wensen zijn en te zoeken naar een mooi alternatief voor dingen waar je minder blij van wordt.

Spreekt dit je aan? Dan hoop ik dat ik binnenkort met je mag doorpraten. Het liefst bij mij aan tafel met een grote pot thee en iets lekkers dat net uit de oven komt.

Mijn dagen slijt ik samen met Matthijs in Utrecht, maar als we ooit gaan emigreren dan wil ik wel in Schotland wonen. Ik heb namelijk niet zo'n moeite met regenachtige dagen. Dat had je misschien al opgemerkt door alle foto's met een paraplu op deze website. Ooit begon ik met fotograferen om mijn eigen leven vast te leggen, maar nu doe ik dat met liefde ook voor anderen. Het type opdracht maakt me niet zoveel uit, zolang je maar houdt van echt en een beetje rommelig. Ik doe namelijk niet aan perfect geposeerd. Door de variatie aan opdrachten word ik op een

Ik houd van

Verdwalen in een goed boek

Kamperen

Koffiedates met mijn grote liefde

Ons huis verbouwen

Zwart-wit foto's

Wilde reisplannen maken

Recepten schrijven

Mijn volkstuin & balkonjungle

Onze konijnen

Landen waar ik ooit hoop te fotograferen

The World Placeholder
The World

* Maar neem me vooral mee naar jouw favoriete plek

KLAAR VOOR EEN AVONTUUR?

Ik hoor graag van je!

Of het nu dichtbij huis is of wat verder weg. Zakelijk, persoonlijk, jij alleen of een hele groep. Ik vind het allemaal even leuk en maak met liefde beelden waar jij gelukkig van wordt.

Boek jouw fotosessie

De prachtige foto's op deze pagina zijn gemaakt door Orsolya Karancz