Hoi, ik ben Hester

EEN STADSMENS MET EEN GROTE LIEFDE VOOR RUIGE NATUUR

Vastgeplakt aan mijn camera, gelukkigst in een tent en enthousiast tuinvrouw.

Ik doe namelijk niet aan perfect geposeerd. En ik doe ook niets "omdat het zo hoort". Daarom neem ik voor iedere fotosessie ruim de tijd om met jou door te spreken wat je wensen zijn en te zoeken naar een mooi alternatief voor dingen waar je minder blij van wordt. Of het nu om bruiloften, portretten of branding gaat, iedere fotoserie is uniek, want jouw foto's zijn helemaal op jou afgestemd.

Spreekt dit je aan? Dan hoop ik dat ik binnenkort met je mag doorpraten. Via de contactpagina plan je eenvoudig een kennismakingsgesprek in. Tot snel!

Mijn dagen slijt ik samen met Matthijs in Utrecht, maar als we ooit gaan emigreren dan wil ik wel in Schotland wonen. Ik heb namelijk niet zo'n moeite met regenachtige dagen. Dat had je misschien al opgemerkt door alle foto's met een paraplu op deze website. Ooit begon ik met fotograferen om mijn eigen leven vast te leggen en om mijn blog van mooie beelden te voorzien, maar nu fotografeer ik met veel liefde het leven van anderen. Het type opdracht maakt me niet zoveel uit, zolang je maar houdt van echt en een beetje rommelig.

Ik houd van

Verdwalen in een goed boek

Kamperen

Koffiedates met mijn grote liefde

Ons huis verbouwen

Zwart-wit foto's

Wilde reisplannen maken

Recepten schrijven

Mijn volkstuin & balkonjungle

Onze konijnen

Landen waar ik ooit hoop te fotograferen

The World Placeholder
The World

* Maar neem me vooral mee naar jouw favoriete plek

KLAAR VOOR EEN AVONTUUR?

Ik hoor graag van je!

Of het nu dichtbij huis is of wat verder weg. Zakelijk, persoonlijk, jij alleen of een hele groep. Ik vind het allemaal even leuk en maak met liefde beelden waar jij gelukkig van wordt.

Boek jouw fotosessie

De prachtige foto's op deze pagina zijn gemaakt door Orsolya Karancz