Hoi! Ik ben Hester

Wat leuk dat je hier bent

Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik geïnteresseerd in de wereld om me heen. Het begon met een boek over vulkanen, een spreekbeurt over de rechten van het kind en jaren later een studie theologie. Mijn interesse verschoof namelijk van de aarde naar de mensen die erop leven. In het bijzonder hun verhaal.

Wat dit met fotografie te maken heeft? Misschien niets, maar stiekem ook alles. Als geestelijk verzorger ontmoet ik mensen op de moeilijkste momenten in hun leven. Heel mooi, maar ook zwaar werk. Daarom ging ik op zoek naar een tegenhanger. En zo kwam ik uit bij fotografie. Als fotograaf ontmoet je mensen vaak op de mooiste momenten in hun leven. Bij een verloving, op hun bruiloft, wanneer er een kindje verwacht wordt, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Maar ik maak ook graag foto’s van het alledaagse of het verdrietige.

Het belangrijkste vind ik dat je jezelf herkent in de foto’s die je van mij krijgt, daarom nemen we de tijd om elkaar te leren kennen. Voor en tijdens de fotosessie. Het liefst ga ik met je op avontuur. We maken samen een wandeling waarbij we eindeloze gesprekken voeren. En ondertussen leg ik jou op je mooist vast.

 

 

IN MIJN VRIJE TIJD

Verdwaal ik in een goed boek, ontdek ik de wereld vanuit mijn keuken, knuffel ik met mijn konijnen, ga ik op koffiedate met mijn grote liefde, bedenk ik wilde reisplannen en kijk ik eindeloos naar misdaadseries.

IK DROOM VAN

Tevreden oud worden met Matthijs, een huis met een grote zolder en een tuin zonder slakken, afstuderen, leuke mensen ontmoeten via mijn werk en fotosessies op plekken met een bijzondere betekenis.