Investering

VOORDAT JE VERDER GAAT

Beelden om op terug te vallen. Om dat moment of die periode even stil te zetten, zodat je het later kunt herbeleven. Foto's als tijdcapsule naar nu, omdat het leven voorbij raast. Omdat we het leven niet vanzelfsprekend mogen nemen, maar dat stiekem wel een beetje doen. Een fotoserie als herinnering voor later.

Er zijn duizend redenen om het wel te doen. Al begrijp ik best dat je een drempel over moet. Om geld uit te geven aan een reportage, terwijl we allemaal een camera hebben. Maar bedenk dan dat het niet alleen gaat om de foto's, maar juist ook om de tijd die je met elkaar doorbrengt of voor jezelf vrijmaakt. Met de foto's als herinnering aan dat fijne moment. Hopelijk tot snel!

WAT IK AANBIED

01.

WEDDING

Vanaf €1600
voor 8 uur fotografie

2 - 130 personen
250 foto's
Online galerij
Preview binnen 3 dagen
Levering binnen 8 weken
Kennismakingsgesprek
Album van 20 x 20 cm

02.

PORTRAIT

Vanaf €275 ex BTW
voor 1,5 uur fotografie

Beeldbank
Personal branding
1 - 2 personen
35 foto's
Levering binnen 1 week
Kennismaking via e-mail / telefoon

03.

FAMILY

Vanaf €225
voor 1,5 uur fotografie

2 - 6 personen
50 foto's
Online galerij
Levering binnen 2 weken
Kennismaking via e-mail / telefoon
Album optioneel

EXTRA

VOOR DE BUITENBEENTJES

EEN PAKKET OP MAAT

Past je wens niet in een van mijn pakketten? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik word zelf ook wat kriebelig van hokjes en ga graag buiten de gebaande paden, dus ik snap dat je op zoek bent naar iets dat op jou is afgestemd.

MAAK HET TASTBAAR

PRINTS & ALBUMS

Die mooie foto's die je straks krijgt, verdienen beter dan ergens op een externe schijf vergeten te worden. Dus waarom laat je er niet een fine-art print of album van maken? Ik informeer je graag over de mogelijkheden.

VOOR DE WERELDVERBETERAARS

DUURZAAM ONDERNEMEN

Ik vind het belangrijk dat we goed met onze aarde omgaan, daarom draag ik bij waar mogelijk. Ik lever de foto's digitaal aan, ik reis bijna altijd met het openbaar vervoer en de fiets, de albums worden in Nederland gemaakt en ik geef 5% van mijn winst aan een goed doel.

Lieve woorden

van mensen die je voorgingen

WAUW! Wát een mooie foto's. Heel erg bedankt! Een heel waardevolle herinnering op de plaats waar ik als kind zoveel mooie momenten mee maakte. We zijn je heel dankbaar.

J + MP

We vinden de foto's echt fantastisch! Heel erg mooi! We durfden eerst niet te kijken, maar we zijn erg blij met het resultaat. We herkennen onszelf erin.

B + Y

Wauw! Echt heel gaaf. Ik ben heel erg blij met de foto's. Dankjewel!

LV

Bedankt voor de foto's. Ze zijn onwijs leuk. Prachtwerk lever je, Hester. Complimenten.

G + P