Informatie

Het voelt waarschijnlijk een beetje gek om een fotograaf in te huren. Misschien vind je het ongemakkelijk of zelfs een overbodige luxe. Beiden kan ik me goed voorstellen. Zo dacht ik er namelijk ook over, zelfs nog nadat ik ging werken als fotograaf. Maar ik verzeker je dat, zodra je eenmaal over die drempel heen bent, het allemaal erg mee blijkt te vallen én het ook nog eens ontzettend leuk is. Het is vooral heel gezellig om samen met je liefde op de foto te gaan. Het is niet meer dan een fijne date waar je de rest van je leven op terug kunt kijken. En als je alleen op de foto gaat, is het net alsof je bij een goede vriendin op de thee gaat. Geen gedoe, geen moeilijke poses. Vooraf bespreken we wat we gaan doen, wat je verwacht van de foto's én ook waar je een grens trekt. We gaan namelijk niets doen waar je je niet gemakkelijk bij voelt.

Benieuwd wat ik voor je kan doen? Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

Zin in een avontuur?

Mijn backpack heeft nog lang niet genoeg slijtsporen, dus neem me vooral mee naar jouw favoriete bestemming. Zowel binnen als buiten Europa. Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel je graag meer. En staat jouw land op mijn wensenlijstje, dan heb ik een leuk aanbod voor je.

Ik vind het belangrijk dat we goed met onze aarde omgaan, daarom draag ik bij waar mogelijk. Dat betekent dat ik een aantal bewuste keuzes heb gemaakt: ik lever de foto's digitaal aan, ik reis zoveel mogelijk met het openbaar vervoer en de fiets, ik compenseer reizen met de auto en het vliegtuig, ik lever albums die in Nederland worden gemaakt en ik geef ieder jaar 7% van mijn winst aan verschillende goede doelen.

Dit zie je terug in mijn tarieven. Ik hoop dan ook dat je de keuze voor je leveranciers niet alleen van de prijs laat afhangen. In de aanloop naar jouw feest of fotosessie, zoek ik graag mee naar duurzame leveranciers, locaties en producten. Zo verkleinen we jouw ecologische voetafdruk en maken we samen de wereld een beetje mooier.

Duurzaam ondernemen

Op deze dagen ben ik niet meer beschikbaar

januari 2021

8, 15, 28 & 29

maart 2021

7, 21 & 28

april 2021

11

mei 2021

9, 16 & 21

vanaf juni 2021

neem contact op