Fotografie

Foto's laten zien wat je met woorden niet kunt zeggen. Daarom is het zo belangrijk om ze te laten maken. Van de bijzondere momenten, maar ook zomaar, zonder reden, als herinnering voor later. Want op een dag vertellen deze foto's het verhaal van jouw leven nu. Van de momenten waar je nu amper oog voor hebt, van de liefde die jullie voor elkaar voelen, van het bedrijf dat je met zoveel enthousiasme begon, van het project waarmee je de wereld een beetje mooier maakte.

Ik kan hier nog uren over doorpraten, maar dat kan ook even wachten. Ga eerst maar eens grasduinen door mijn portfolio.

Maaike & Robbin

Ninke & Kevin

Yleana // Studio Plafondeling

J & M

Ninke & Kevin

Jantine & Wiljan

Daan & Roos

Evelijn & Tom

Marleen & Joost

1 2 3 4
Volgende

Ik vertel jouw verhaal. Zoals het is.

Voor mooie foto's heb je heel weinig nodig: een locatie, een leuk mens en een goed plan. Verder is de enige regel dat je doet waar jij zin in hebt. Het zijn namelijk jouw foto's, niet de mijne. Natuurlijk denken we dat plan samen uit. Dan heb je straks foto's die precies laten zien wie jij bent.

Fotoseries met aandacht voor het bijzondere in het alledaagse

Mijn aanbod

Portretfotografie

Vanaf €375

Mooie portretten als cadeau aan jezelf. Persoonlijke beelden die het verhaal van jouw bedrijf vertellen, zodat je het met de wereld kunt delen. Een klein verslag van jullie liefde. Om dit moment even stil te zetten, zodat je het later kunt herbeleven.

Inclusief:

voorbereiding en tips

1 uur fotografie

minimaal 40 foto's

een privé online galerij

een fotoboekje

BTW

Meer informatie

Trouwfotografie

Inclusief:

voorbereiding en tips

fotografie

een privé online galerij

een luxe mini-album

reiskosten binnen NL

BTW

Vanaf €1375

Foto's die je het gevoel geven dat je er weer bent, daar op die bijzondere dag, omringt door je lievelingsmensen. Foto's van de belangrijke momenten, maar meer nog van alles wat daartussen gebeurde. Onopvallend vastgelegd. Als herinnering voor later.

Meer informatie

Studio & Garden Sessions

€150 / €225

Inclusief:

Een fotosessie van 20 minuten voor

1 of 2 personen in mijn studio of pluktuin in Utrecht. Dit is voor jou als je genoeg hebt aan een paar foto’s of eens wilt kijken hoe het is om bij mij voor de camera te staan.

Ook leuk om cadeau te geven.

20 minuten fotografie

15 foto's

een privé online galerij

BTW

Meer informatie

Ik hoor graag van je!

Enthousiast over wat je hebt gezien? En benieuwd wat voor moois we samen kunnen maken? Maak dan een afspraak om hier eens over door te praten.

Neem contact op