fotograaf Utrecht

portret- en trouwfotograaf

UIT Utrecht

Film-like photography

for those who treasure the in-between

Ik ben Hester

fotograaf uit Utrecht

Ik vertel jouw verhaal. Zoals het is.

Foto's laten zien wat je met woorden niet kunt zeggen. Daarom is het zo belangrijk om ze te laten maken. Van de bijzondere momenten, maar ook zomaar, zonder reden, als herinnering voor later. Want op een dag vertellen deze foto's het verhaal van jouw leven nu. Van grote levensgebeurtenissen én de momenten waar je nu amper oog voor hebt.

Je wilt mooie foto's. Omdat je gaat trouwen, zwanger bent of iets te vieren hebt. Omdat je mooie beelden nodig hebt voor je bedrijf. Of zomaar, zonder reden. Aangezien je zoekt naar een fotograaf in Utrecht, wil je waarschijnlijk hier in de buurt foto's laten maken. Een goede keuze, want Utrecht is een prachtige stad én provincie. Maar ook als je een andere plaats in gedachten hebt, zit je hier goed. Ik reis namelijk graag voor mijn werk. Of dat nu binnen ons mooie land is of ver daarbuiten.

Fotograaf

in Utrecht

Een van mijn favoriete foto's

Ik geloof dat je foto's moet voelen. Dat je naar mijn werk kijkt en inwendig een vreugdedansje doet, omdat je niet kunt wachten om samen met mij iets moois neer te zetten.

Mijn hele portfolio bekijk je hier

Je bent op zoek naar een fotograaf in Utrecht. De redenen waarom kunnen nogal uiteenlopen: mooie foto's van jezelf, met de liefde van je leven, van jullie gezin of van je bedrijf. Voor al deze redenen kun je bij mij terecht. Misschien vraag je je nu af waarom ik zoveel verschillende dingen doe? Het antwoord is simpel: ik houd van afwisseling. En ik vind het belangrijker dat jij mooie foto's hebt van wat je ook maar in gedachten hebt, dan dat ik op voorhand al zeg dat ik alleen branding of bruiloften doe. In ruil vraag ik van jou dat je je verdiept in mijn werkwijze en de tijd neemt om kennis met mij te maken. Ik wil namelijk samen met jou foto's maken waarin jij jezelf herkent. En dat gaat niet als ik even met mijn camera kom opdraven. Weet dus waar je aan begint als je een samenwerking met mij aangaat.

Wanneer je zoekt naar een fotograaf in Utrecht, kom je er heel veel tegen. Maar niet iedere fotograaf is de juiste voor jou. Dus hoe maak je een keuze? Bedenk eens hoe je jouw foto's voor je ziet. Waar wil je foto's van? En waarom? Wat vind je belangrijk? En waar geef je minder om? Welke sfeer wil je neerzetten? Als je dat ongeveer weet, kun je een fotograaf in Utrecht zoeken die daarbij past. We hebben namelijk allemaal een eigen stijl. Natuurlijk hoe onze foto's eruit zien, maar ook de manier waarop we werken. En die stijl moet ook bij jou passen. Tijdens een uitgebreid kennismakingsgesprek onderzoeken we samen of dat zo is. Want dat is wat mij betreft het allerbelangrijkste als we samen aan de slag gaan. Alleen als we een klik hebben, kun jij je ontspannen voor de camera.

Om je vast een idee te geven van mijn manier van werken: ik leg graag vast wat er gebeurt. Dat betekent dat ik samen met jou een raamwerk opzet voor de fotosessie - wat gaan we doen, wanneer en waar - maar niet de precieze details van tevoren vastleg. De mooiste foto's ontstaan namelijk in het moment. Of het nu om foto's van een bruiloft, gezin of een bedrijf gaat. Als je dus de hele sessie tot op de minuut gepland wilt en een waslijst aan must-have foto's hebt, dan ben ik niet de juiste fotograaf voor jou. Maar als je foto's wilt die laten zien wie jij bent, foto's die je laat voelen hoe het tijdens de fotosessie was en een fotograaf uit Utrecht bij wie je je op je gemak voelt, laten we dan eens praten.

Nog één laatste opmerking voordat je door mijn portfolio gaat bladeren: ik vind het fijn om zo vroeg mogelijk in het proces betrokken te worden. Ja, dat betekent dat je me al mag mailen voordat je een datum hebt. Ik denk namelijk graag mee over de invulling van de fotosessie of bruiloft. Van locatie, tot kleding en eventuele leveranciers, niets is te gek.

Ben ik de juiste fotograaf

in Utrecht voor jou?

Ik kijk uit naar je mail,

Hester

Little timecapsules

of the moments in-between

Let's get started

Ready to create yours?