Veelgestelde vragen

Omdat het handig kan zijn om alles op één plek te vinden

01.

Werk je alleen in Nederland?

Nee, zeker niet. Ik zal niet ontkennen dat we in een heel mooi land leven, maar dat neemt niet weg dat ik graag met je op avontuur ga. Het kan me niet gek genoeg zijn.

 

02.

Waarom specialiseer je je niet in één soort fotografie?

Variatie maakt me blij. Ik lever beter werk als ik steeds iets nieuws mag doen. Maar omdat deze afwisseling behoorlijk wat voorbereiding vraagt, neem ik slechts een beperkt aantal opdrachten aan.

 

03.

Waarom zijn veel mensen op je foto’s onherkenbaar?

Niet iedereen wil met zijn gezicht op het internet. Daarom krijg je inspraak in het gebruik van jouw fotoserie in mijn online portfolio. Wil je mijn offline portfolio zien? Maak dan snel een afspraak.

 

04.

Hoe krijgen we onze foto’s?

Je krijgt de nabewerkte foto’s op hoge resolutie jpg aangeleverd via een online galerij. Hier kun je de foto’s downloaden en fine-art prints bestellen.

 

05.

Krijgen we elke foto die je maakt? RAW bestanden?

Nee, ik lever alleen nabewerkte foto’s. Ik hoop dat je voor mij kiest, omdat mijn stijl je aanspreekt. Een groot deel van mijn stijl wordt bepaald door mijn selectie en de kleuren die ik gebruik tijdens het nabewerken. Daarom lever ik geen RAW bestanden.

 

06.

Hoeveel foto’s krijgen we?

Dat hangt af van het pakket dat je boekt. Maar er is een aardige kans dat je meer van me krijgt dan ik heb aangegeven. Ik beloof dat ik geen mooie foto’s achterhoud.

 

07.

Wat is de levertijd voor albums?

Dat is lastig te zeggen. Veel hangt af van de tijd die jullie nodig hebben voor de keuze voor de vormgeving en de selectie van de foto’s. Zodra jullie tevreden zijn met de opmaak, kan ik het album bestellen en hebben jullie het binnen vijf weken in huis.

 

08.

Hoe boeken we?

Ga naar mijn contactpagina, vertel me wat over jezelf en wat je graag wilt. Vervolgens mailen we wat om af te stemmen welk pakket het beste bij jouw wensen past. Als je een keuze hebt gemaakt, vraag ik een digitaal ondertekende offerte en een aanbetaling. Zodra deze binnen zijn, staat je datum vast. Het wijst zich vanzelf. Ik beloof e-mails snel te beantwoorden.

 

09.

Hoe ver van tevoren kunnen we je boeken?

In principe 12 tot 18 maanden, maar ik maak wel eens een uitzondering. Boekingen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Wil je mij voor jullie bruiloft? Houdt er rekening mee dat ik maximaal tien bruiloften per jaar fotografeer. Wacht dus niet te lang.

 

Boek een fotosessie