Welkom. Leuk dat je hier bent.

Het belangrijkste aan mijn werk is dat jij je op je gemak voelt. Daarom neem ik ruim de tijd om je te leren kennen. Maar het is dan wel zo eerlijk dat jij ook een en ander over mij weet.

Ik ben Hester, een Nederlandse fotograaf met behoorlijk wat stempels in mijn paspoort. Ik woon in Utrecht met mijn liefde Matthijs, onze vier konijnen en een enorme boekencollectie. Als het weer het een beetje toelaat, vind je me in mijn tuin. Meestal met een boek of een enorme verzameling planten die nog de grond in moeten. En met een camera bij de hand, want er is altijd wel iets om vast te leggen.

Naast fotograaf ben ik ook theoloog. Een vak dat ik koos vanwege mijn liefde voor levensverhalen. Iets dat ook terugkomt in mijn werk als fotograaf. En dat maakt mijn werk zo bijzonder.

Als ik ook jouw verhaal mag vertellen, dan hoor ik graag van je.

Tumbleweed & Fireflies Photography

Het liefst doe ik alles, maar soms is het goed om keuzes te maken. Daarom heb ik mijn fotografie in drie categorieën ingedeeld. Hier vind je een beknopt overzicht, maar kijk vooral ook op de pagina over fotografie voor meer informatie.

Mijn aanbod

Studio Sessions

Trouwfotografie

Portretfotografie

Korte fotosessies bij mij in de studio. De invulling kan van alles zijn: persoonlijk, zakelijk, ouder en kind, jij en je liefde. Ideaal als je eens wilt ervaren hoe het is om gefotografeerd te worden.

Groots of intiem, dichtbij huis of ver weg op een berg. Hoe jullie je liefde voor elkaar ook willen vieren, ik maak met veel plezier een mooie reportage van deze bijzondere dag.

Foto's van jezelf, jouw familie, jouw bedrijf of wat je ook maar bedenkt. Geen dertien in een dozijn foto's, maar persoonlijke beelden die laten zien wie jij bent en wat jou drijft.

Een klein beeldverslag over mij.

Aangezien ik nog net niet vergroeit ben met mijn camera, laat ik je hier in een aantal foto's wat meer zien van mijn leven. Hopelijk krijg je zo vast een beeld van wie ik ben. Maar dat is natuurlijk niet hetzelfde als elkaar in het echt ontmoeten, dus ik zie je graag voor een kop thee en een fijn gesprek.

Het strand, onze konijnen, Matthijs, street art, food photography, de kerk, reizen, mooie schoenen

en aquarel

Toen ik net begon als fotograaf, kreeg ik het advies om me te specialiseren. Dan konden klanten mij makkelijker vinden. Maar ik ben eigenwijs, dus ik specialiseerde me niet. En daar heb ik nog geen seconde spijt van gehad.

De afwisseling in het soort fotosessies maakt me een betere fotograaf. Ik kan snel schakelen en duidelijk uitleggen wat ik van jou nodig heb voor de mooie foto's waar je op hoopt. Of het nu gaat om jullie bruiloft, een persoonlijke fotosessie of een zakelijke beeldbank.

Waarom ik bijna alles fotografeer

Foto's van jouw verhaal

Misschien weet je het al zeker, misschien heb je nog vragen. Je wilt in ieder geval wel eens in gesprek met de fotograaf achter deze website. Wat leuk! Ik kan niet wachten om meer te horen over jou en het soort foto's dat je wilt.

Je kunt me bereiken via het contactformulier hieronder, maar je mag ook mailen naar hello@byhester.nl.

Contact

Vul het formulier hieronder zo volledig mogelijk in. Dan krijg ik alvast een idee van wat je wilt. Binnen een dag of twee krijg je een reactie.

Een aantal veelgestelde vragen