Contact

Misschien weet je het al zeker, misschien heb je nog vragen. Je wilt in ieder geval wel eens in gesprek met de fotograaf achter deze website.

Wat leuk! Ik kan niet wachten om meer te horen over jou en het soort foto's dat je wilt. Dan maken we op korte termijn een afspraak en zetten we jouw ideeën om in een mooi plan voor een fotosessie.

Je kunt me bereiken via het contactformulier hieronder, maar je mag me ook bellen of mailen. Net wat je voorkeur heeft.

Liefs, Hester

Stuur een bericht

Een aantal veelgestelde vragen

01.

02.

Hoe ver van tevoren ben je te boeken?

Werk je alleen in Utrecht?

De meeste aanvragen komen vier weken tot acht maanden van tevoren binnen. Maar stuur me gerust een berichtje zodra je een datum hebt. Wil je mij voor jullie bruiloft? Wacht dan niet te lang, want ik fotografeer maximaal tien bruiloften per jaar.

Nee, zeker niet. Ik vind Utrecht een heel fijne stad en ik woon er met veel plezier, maar ik kom ook graag op nieuwe plekken. Zowel binnen Nederland als in de rest van de wereld. Neem me dus vooral mee naar jouw favoriete plek.

04.

03.

We willen je graag een kaartje sturen. Waar mag het naartoe?

Komen de foto's op je website en social media?

Post mag geadresseerd worden aan:

Hester van Dam-Pieters

Rachmaninoffplantsoen 21

3533JW Utrecht

In principe wel. Zo kan ik namelijk laten zien wat voor werk ik lever en bereik ik hopelijk weer nieuwe klanten. Maar ik begrijp ook dat niet iedereen met zijn gezicht op internet wil. Hier kunnen we het tijdens het kennismakingsgesprek over hebben.

KOM JE SNEL EEN KOP THEE DRINKEN?

hello@byhester.nl

0619873449