Stories of connection, adventure & everyday life.

Al zolang ik me kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in levensverhalen. En daarmee bedoel ik niet de dingen waarmee je je dagen vult, maar waarom je de dingen doet die je doet. Ik studeerde zelfs theologie als excuus om mijn dagen te vullen met gesprekken over levensverhalen. Maar toen ontdekte ik fotografie en werd verliefd op het trage proces van levensverhalen documenteren met mijn camera. Waarom een traag proces? Omdat ik denk dat de herinneringen die we maken het belangrijkste onderdeel zijn van een fotosessie. Daarom creëren we een fotosessie of bruiloft waarin jij jezelf herkent. Zodat je straks in een verre toekomst naar je foto's kijkt en je weer even terug bent in dat ene moment.

Ja, dat klopt, je kunt me bijna voor alles vragen: jullie bruiloft of elopement, jullie gezinsleven, jouw creatieve bedrijf of jouw persoonlijke portret. Waarom? Omdat ik het allemaal leuk vind om te fotograferen. Het proces om jouw tijdcapsule te maken bestaat uit een paar stappen: we leren elkaar kennen, maken een plan op maat en nemen vervolgens alle tijd om de beelden te maken waar je van droomt. Spreekt dit je aan? Ik hoor graag van je!

Ik ben Hester.

en ik pak fotografie net wat anders aan

Portretten

Bruiloften

Ik maak kleine tijdcapsules van het alledaagse voor iedereen die van mijn benadering van fotografie houdt: traag en gericht op het ongeziene.

Ik help eigenzinnige, verlegen, uitbundige en cameraschuwe bruidsparen een persoonlijke trouwdag te creëren, los van alle verwachtingen.

Wat leuke weetjes over mij

een leuk weetje

dit kan ik altijd wel eten

mijn hoofd werkt als een jukebox

aziatisch

mijn lievelingssnack

de landen waaraan ik mijn hart verloor

chips met augurkensmaak

schotland & india

een van mijn lievelingsfilms

de muziek die ik op repeat heb

the lunchbox

nina june & poets of the fall

een boek waarop ik verliefd werd

een speciaal talent

eleanor oliphant is completely fine

tv zo pauzeren dat het een foto lijkt

28

7

41

12

gaatjes in mijn oren

mijn schoenmaat

jaar met mijn liefde

landen bezocht

Let's get started

the first contact

De eerste stap is simpel: je vult het contactformulier in of stuurt me een e-mail. Als je al weet wat je wilt, vertel me dan zoveel mogelijk over je plannen. Als je alleen weet dat je met mij wilt werken, is dat ook goed. Laat me weten waar je aan denkt en wanneer je een sessie zou willen inplannen.

Je ontvangt binnen 24 - 48 uur een reactie van mij. Maar als je niets van me hebt gehoord, stuur dan even een berichtje.

1.

a coffee date

Na het eerste contact plannen we een videogesprek in. We kletsen ongeveer een half uur, het liefst met je favoriete drankje in de hand. Een beetje zoals oude bekenden. Tijdens dit gesprek leren we elkaar kennen en kijken we of jouw wensen en mijn stijl van fotograferen goed bij elkaar passen. Daarom is dit een van de belangrijkste stappen in het proces.

2.

make it official

Voordat we onze samenwerking beginnen, vraag ik je een offerte te tekenen en een aanbetaling te doen. Dit geeft ons allebei wat zekerheid.

Nadat je de offerte hebt getekend, wordt het pas echt leuk: het uitdenken van een plan voor de fotosessie of bruiloft, de voorbereidingen en natuurlijk het moment dat we die mooie, gekke of fantastische foto's gaan maken.

3.

Contactformulier

Jouw foto's moeten laten zien wie jij bent. Daarom is het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Houd je dus vooral niet in tijdens het invullen van dit contactformulier. Hoe beter ik je leer kennen, des te beter passen jouw foto's straks bij jou.